ASIANTUNTIJAPALVELUT

Tarvitsetko toiminnallesi, hankkeellesi tai tapahtumallesi johtajan? Muuta osaajaa, kuten kouluttajan? Olisiko Teillä tarvetta luotettavalle tekijälle ja toiveena olisi saada panos yrittäjältä? Korvaus onnistuu myös palkanmaksun kautta. 

Minulla on noin 20 vuoden monipuolinen kokemus erilaisesta työstä ja hankkeista kasvatus-, hyvinvointi-, taide- ja kulttuurialoilta. Niin hanke- ja työnjohtajan, kouluttajan, ohjaajan ja uutta kehittävän suunnittelijan tehtävistä kuin työryhmien asiantuntijajäsenyydestä ja puheenjohtajuudesta. Minulta onnistuu projektin tekeminen ja hallussa pitäminen alusta loppuun asti. 

Yhteistyö ja verkostojen luominen ovat vahvuuksiani. Painomateriaalin tekeminen muistoksi ja jakoon julkisesti on mahdollista kauttani. 

Erilaiset rahoitushakemukset, raportoinnit, talous- ja henkilöstöhallinto sekä muut toimistotyöt, kuten tiedotus ja sosiaalisen median hyödyntäminen, ovat tuttuja tehtäviä. Minulle ei välttämättä tarvitse olla työtilaa ja uusia työlaitteita, sillä voin tehdä työtä myös etänä ja omilla laiteillani.   

Haluatko tehdä yhdessä tai tilata julkaisun tai muun painomateriaalin? Tarvitsetko kuvitusta? Haluatko järjestää taidenäyttelyn? 

Olen julkaissut eri kategorioiden kirjoja (11 kpl) ja muuta painomateriaalia runsaasti vuodesta 2006 asti. Näihin kuuluu kaunokirjallisuutta ja tietokirjoja. Ne ovat kustantamoiden julkaisemia kirjoja, omakustanteita ja erilaisia Aasinhattu-tavaramerkkini yhteistyöjulkaisuja. Olen ollut niissä kirjoittajana, taittajana, kuvittajana ja toimittajana. 

Olen myös ollut osana asiantuntijatyöryhmien julkaisujen sisällöntuotannossa sekä tekstittänyt Paletti Oy:n kortteja ja muita lahjatavaroita. Myös lehtikirjoittajan tehtävät ovat tuttuja. Artikkeleissa olen erikoistunut henkilökuviin sekä kasvatus-, hyvinvointi- ja kulttuurialan aiheisiin. 

Teen myös monipuolisesti kuvataidetta ja järjestän taidenäyttelyitä osana työtäni. Taidenäyttelyitä minulla on ollut eri puolella Suomea yhteensä 21 kpl. Näiden lisäksi on vielä useita kirjoittamisen, kuvataiteen sekä arkkitehtuurin perusopetuksen oppilasryhmieni näyttelyitä, joita olen ollut järjestämässä. 

Minulla on hallussa perusteita graafisesta suunnittelusta, kuvien käsittelystä, kuvapankkien kuvien käytöstä sekä taittamisesta eri ohjelmilla. Painomateriaalien taittaminen ja kuvittaminenkin on siis mahdollista tietyssä määrin ja tietyissä muodoissa.

Olen kehittänyt vuonna 2014 oman Aasinhattu-tavaramerkin, jonka tuotteisiin kuuluvat erilaiset opetus-, ohjaus- ja taidealan tuotteet ja painomateriaalit. Julkaisut ovat mahdollisia myös tämän merkin alla.

Olen toiminut kirjoittamisen, julkaisutuottamisen, kuvataiteen, kädentaitojen sekä arkkitehtuurin perusopetuksen opettajana. 

Kuulen mielelläni ajatuksenne ja keskustelen erilaisista mahdollisuuksista. Kerron halutessanne lisää itsestäni. Toimitan CV:ni, hanke-, julkaisu- ja kuvataideansiolistat nähtäväksi sekä muun tarvittavan materiaalin helpottamaan päätöstänne. 

Ota yhteyttä!
Puh. 045 139 5578
tinyhouseoffice@gmail.com 

Yhteistyöterveisin,
Inka Tolonen
Yrittäjä

Ammatillinen opettaja AmO
Erikoistuminen luovuuteen opettajuudessa ja oppimisympäristöissä

Kulttuurituottaja YAMK 
Erikoistuminen kulttuuriympäristön kehittämiseen, palvelumuotoiluun ja talouteen

Lapsi- ja perhetyönohjaaja
Erikoistunut ilmaisutaitoihin, kriiseihin ja auttamistyöhön sekä liikuntapedagogiikkaan

Taiteilija
Kirjoittaminen, kuvataide, kädentaidot, taidelajien yhdistely 

Kuvataide
osana ilmaisutaidon erikoistumisopintoja, Vedic Art -perus- ja jatko-opinnot sekä muita kursseja

Kirjoittamisen
perusopinnot ja aineopinnoista kirjoittamisen opettaminen ja terapeuttinen kirjoittaminen, Jyväskylän yliopisto

Aasinhattu-tavaramerkin kehittäjä ja omistaja vuodesta 2014. Opetus-, ohjaus- ja taidealan painomateriaalit ja julkaisut.