ASIANTUNTIJAPALVELUT

Minulla on yli 20 vuoden monipuolinen kokemus kasvatus-, hyvinvointi- ja kulttuurialoilta. Niin hanke- ja työnjohtajan, kouluttajan, ohjaajan ja uutta kehittävän suunnittelijan tehtävistä kuin työryhmien asiantuntijajäsenyydestä ja puheenjohtajuudesta. Minulta onnistuu projektin tekeminen ja hallussa pitäminen alusta loppuun asti sekä laajemmat toimintakokonaisuudet yksityiskohtineen. 

Yhteistyö ja verkostojen luominen ovat vahvuuksiani. Painomateriaalin tekeminen muistoksi ja jakoon julkisesti on mahdollista kauttani. 

Erilaiset rahoitushakemukset, raportoinnit, talous- ja henkilöstöhallinto sekä muut toimistotyöt, kuten tiedotus ja sosiaalisen median hyödyntäminen, ovat tuttuja tehtäviä.

CV Inka Tolonen

Julkaisu- ja sanataideansiot

Esimerkki kirjastani
kansikuva & työryhmä
GLOW OF THE NORTH
Pohjolan hehku, e-kirja suomeksi & englanniksi, monitaiteinen yhteistyöhanke Päivi Ruuskan kanssa

Esimerkki kirjastani, kansikuva
HALTIJAT - KAIPUUALUEEN KANSA
Monitaiteinen yhteistyöhanke

Yhdistelen eri taiteenlajeja. Tuotan toimintaa ja materiaaleja kulttuurialalle sekä kasvatus- ja hyvinvointityöhön. Mm. luova liike ja musiikki, sanataide ja kirjoittaminen, kuvataide sekä kädentaidot ovat työkalujani.

Olen julkaissut eri kategorioiden kirjoja (11 kpl). Ne ovat kustantamoiden julkaisemia, omakustanteita ja Aasinhattu-tavaramerkkini yhteistyöjulkaisuja. Olen toiminut kirjoittajana, taittajana, kuvittajana ja toimittajana. 

Olen ollut osana asiantuntijatyöryhmien julkaisujen sisällöntuotannossa. Olen tekstittänyt Anna-Mari West Photographyn ja Paletti Oy:n kortteja ja muita lahjatavaroita. Lehtikirjoittajan tehtävissä olen keskittynyt henkilökuviin, kasvatus-, hyvinvointi- ja kulttuurialan aiheisiin. 

Teen kuvataidetta. Taidenäyttelyitä on ollut yht. 21 kpl. Näiden lisäksi olen järjestänyt oppilasryhmieni näyttelyitä. 

Olen opiskellut musiikkia ja poikkihuilunsoittoa mm. musiikkiopistossa sekä esiintynyt kuorossa, orkesterissa, triossa sekä yksin. Takana on joitakin vuosia musiikkikesäteatterin näyttelijänä, kuorolaulajana ja orkesterisolistina. Musiikki on aina ollut osa opintojani, työtäni ja harrastuksiani jollain tapaa.  

Olen opettanut kirjoittamista, julkaisutuottamista, kuvataidetta, kädentaitoja ja arkkitehtuurin perusteita. Luovan liikkeen, tanssin ja musiikin ryhminä olen opettanut lasten satuvoimistelua ja -tanssia musiikkiin, aikuisten ja erityisryhmien luovaa musiikkiliikuntaa. 

Kuvataideansiot

Esimerkki kuvataiteestani
NIMETÖN, 2020
Akryylimaalaus, 98 x 125 cm

Esimerkki kuvataiteestani
KULTAINEN KESKITIE, 2019
Akryylimaalaus

Keskustelen mielelläni erilaisista yhteistyömahdollisuuksista kanssani ja Pyhäsalmen Tanssi ry:n kanssa!

Päätyöni on Pyhäsalmen Tanssi ry:llä. Omia projekteja ja yritystoimintaa teen tällä hetkellä pienimuotoisesti, mahdollisuuksien mukaan ja ajan antaessa periksi.

Ota yhteyttä!
Puh. 045 139 5578
tinyhouseoffice@gmail.com
inkatolonen@pyhasalmentanssiry.fi 

Yhteistyöterveisin,
Inka Tolonen
Yrittäjä
tiny house

Toiminnanjohtaja-tuottaja
Festivaalijohtaja 
Pyhäsalmen Tanssi ry
www.pyhasalmentanssiry.fi

Vuonna 2014 kehittämäni 
Aasinhattu-tavaramerkki pitää sisällään opetus-, ohjaus- ja taidealan julkaisuja ja painomateriaaleja.